شما شکاک هستید یا همسرتان خیانتکار

مقوله شک به همسر و عدم اعتماد به شریک زندگی از مواردی است که این روزها گریبان گیر زندگی بسیاری از زوج ها است .
اما این که شک شما بی مورد یا به جاست به لفظ قابل بررسی نیست و نیازمند تجزیه و تحلیل رفتار های همسر شما است.
اگر شما نیز تمایل دارید بدانید دچار شک بی مورد یا به حق شده اید با ما همراه باشید.
اختلال شخصیت پارانوئید (پارانویا) این بیماری شامل شک و سوءظن نسبت به همه افراد است و راجع به بیشتر امور بدگمان هستند.
این اشخاص اخلاق تند و تحریک پذیری دارند و با کوچکترین تلنگر سریعاً به نقطه جوش می رسند
این افراد معتقدند که بیشتر افراد قصد اذیت و آزار و تحقیر آنها را دارند و در مواردی ادعا می‌کنند که بسیاری از افراد نقشه قتل آنها و یا توطئه علیه آنان را دارند .
افرادی که مبتلا به بیماری پارانویا هستند از بقیه مردم منفی تهمشکوک در تفکر می کنند به عنوان مثال حادثه ای را که مردم یک امر تصادفی می‌انگارند .
بیمار پارانوئید توطئه قتل عمد و یا نقشه از پیش تعیین شده می دانند این بیماری در مردان بیشتر از زنان دیده می شود.
این افراد از درصد کمی از انتقاد پذیری برخوردار هستند و با کوچکترین انتقاد واکنش منفی نشان می‌دهند و آن را توهین تلقی می کند.


همچنین بیماران مبتلا به پارانوئید همیشه معتقدند درست‌ترین نظر و ایده را ارائه می دهند و هیچ کسی را در این زمینه نسبت به خود ارجع تر نمی دانند.آیا می توان برای ابتلا به این بیماری علتی مشخص کرد؟ دلایل بسیاری مانند عوامل بیولوژیکی محل زندگی و غیره در مبتلا شدن به این بیماری موثر هستند .
می‌توان گفت موثرترین آنها به تجارب دوران کودکی برمی‌گردد و فشارهای روانی وارده در دوران کودکی و نحوه تربیت کودک می‌تواند در بروز این بیماری در بزرگسالی موثر باشد.
اما سوال دیگری که ذهن بسیاری از مبتلایان به این بیماری را به خود مشغول ساخته است این است که آیا این بیماری درمان قطعی و غیرقابل بازگشت دارد.
خوشبختانه پاسخ این سوال مثبت است و با گذراندن پروسه درمانی تجویز شده توسط پزشک متخصص شما می توانید به زندگی عادی و سالم خود بازگردید
به یاد داشته باشید که قبول این موضوع به عنوان بیماری و اراده برای تغییر تا حدود زیادی شما را در مسیر درمان یاری خواهد کرد.درمان بیماری پارانویا شخص مبتلا به بیماری پارانوئید در ذهن خود افکاری دارد که اکثر آنها درباره جنبه منفی مسائل و معضلات اطراف است که فرد به راحتی قادر به متوقف کردن این افکار نیست.شما در اولین قدم باید این افکار را شناسایی کرده و برای مقابله با این افکار مخرب از ترفندهای توصیه شده و تضمینی توسط مشاور و روانشناس و متخصص بهره ببرید ترفندهای توصیه شده به چه صورت می باشند؟
بسیاری از متخصصان به بیمار توصیه می کنند تا درباره افکار منفی و آزاردهنده خود بنویسند تمدد اعصاب و ایجاد عوامل پرت کننده حواس نیز از این قبیل هستند.


رفتار صحیح با بیماران پارانوئید
به هیچ عنوان افکار و رفتار او را احمقانه خطاب نکنیدسعی در تغییر رفتار او نداشته باشیدرابطه تان را روز به روز با بیمار گرم تر و صمیمی تر کنید و همواره او را از خود راضی نگه داریددنیا را از دریچه نگاه او بنگرید و به هیچ عنوان پا روی خط قرمز هایش نگذاریداکثر آنها در مواجهه با مسائل عاطفی بی تفاوت برخورد میکنند پس تعجب نکنید و آنها را بی احساس و بی عاطفه خطاب نکنیددورادور مراقب رفتارهای بیمار باشید هرچه درجات اختلال پارانوئید از شدت بیشتری برخوردار باشد.
بیمار به کارهای خطرناک تر و خشن تر دست خواهد زد بنابراین حتما پزشک متخصص را از احوال بیمار پارانوئید بی خبر نگذارید.


اگر تا این قسمت از مقاله علائم بیماری پارانوئید را در خود تشخیص نداده اید با ما همراه باشید...حریم خصوصی...!؟بسیاری از خانم‌ها و آقایان از این مسئله شکایت دارند که شریک زندگی پنهان کاری دارند.
یکی از رفتارهای فرد خیانتکار پنهان کردن بی قید و شرط تلفن همراه از همسر خود است .
اشخاص پنهان کار این گونه استدلال می‌کنند که تلفن همراه یک وسیله شخصی است که !
دلیلی ندارد وقت و بی وقت توسط همسر چک بشود
یکی از کارهای دیگر افراد پنهان کار این است که همسر خود را نسبت به مسائل کاری و اجتماعی خود بی خبر می گذارد .
در رابطه با قرارهای کاری و اجتماعی خود توضیحی به همسر خود نمی دهد اکثر آنها در پاسخ به سوال (کجا میری) به (میرم جایی و میام) از این جمله استفاده می کنند که در رابطه با رابطه زن و شوهر به هیچ عنوان توجیه عقلانی ندارد.
در رابطه با تلفن همراه نیز باید بدانید که حریم خصوصی در این رابطه بین زن و شوهر معنی ندارد به امید بهتر شدن رابطه تمام زوج ها!


محقق و کارشناس فرجی

منبع: تالار وانشناسی و مشاوره آنلاین ازدواج خانواده تحصیلی همیاری ایران - شما شکاک هستید یا همسرتان خیانتکار

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...